Iets liefs doen was nog nooit zo gemakkelijk sinds de webshop van FruitzaamGifts werd gelanceerd. Bij deze webshop kun je iemand een zeer persoonlijke boodschap sturen, vergezeld van een toepasselijk cadeautje. In deze tijd van corona heb je dus een extra mogelijkheid om je waardering, medeleven of het gemis aan persoonlijk contact te laten blijken. Door via FruitzaamGifts af en toe een teken van leven te geven laat je weten dat het goed met je gaat en dat je begrip hebt voor de situatie van de ander. FruitzaamGifts is er voor medeleven, waardering, felicitaties, beterschapswensen, liefdesboodschappen en bedankjes.

Persoonlijke boodschap

Je kunt uiteraard altijd iemand bellen of een videocall opzetten om in contact te komen met je dierbaren. Maar soms is het nodig om wat extra’s te doen. Een cadeau versturen via FruitzaamGifts maakt veel meer indruk dan een welgemeend telefoontje. Dat komt niet alleen door het cadeau zelf, maar vooral de manier waarop het is verpakt. Want die verpakking is eigenlijk de persoonlijke boodschap. Dat kan een geschreven berichtje, een themakaart met een boodschap of door een selfie zijn, die je naar de website van FruitzaamGifts opstuurt. Zo’n persoonlijke boodschap maakt gegarandeerd veel indruk.

Bestellen van een cadeau is niet moeilijk

Als je naar de website gaat van FruitzaamGifts kun je je cadeau in enkele stappen klaarmaken voor verzending. Eerst kies je uit één van de categorieën een cadeau uit. Je hebt de keuze uit bloemen, ballonnen, thee, fruitmanden, beauty en baby & kids. Daarna zorg je voor het personaliseren van het cadeau. Op de website krijg je daarvoor allerlei leuke tips aangereikt. Tenslotte wordt het cadeau afgerekend en dan zal het de volgende dag worden bezorgd. Een cadeau dat je via FruitzaamGifts verstuurt is uiterst duurzaam. De producten zijn gezond en bij het bezorgen wordt het milieu ontlast.