Eigen bedrijf? Laat je werkruimte inrichten

Stel: je hebt een eigen bedrijf en daarvoor werk je nu al een tijdje vanuit je krappe keuken. Niet echt ideaal. Maar er is ook goed nieuws; je bedrijf groeit lekker, je sleept veel klussen binnen, en omdat je krappe keuken niet echt meer aan de vraag kan voldoen, besluit je om een klein pandje te kopen, zodat je daar je werkzaamheden kan uitvoeren. Alleen, hoe ziet je ideale werkruimte eruit? CEKA kan je daarbij helpen.

Zoveel keuze

Hartstikke leuk natuurlijk dat je bedrijf uit zijn voegen aan het groeien is, maar je moet je werk wel goed kunnen blijven uitvoeren. Een goed ingerichte werkruimte is daarvoor essentieel. Vaak weet je wel een beetje wat je zou willen, maar niet of dat ook een goede keuze is. Want hoe weet je nou voor welke tegels je het best kan gaan? Moet je daarbij ook nog rekening houden met het verschil tussen muur en vloer of is er een ook tegel die op beide kan? Of welk aanrechtblad? Welke keukenkastjes zijn handig? Welke apparatuur komt tot zijn recht in de nieuwe keuken? En dan is een kantoortje, met een goed bureau en een ergonomische bureaustoel voor al je administratie ook wel een echte must. Het interieuradvies van CEKA kan je bij al deze keuzes zeker helpen.

Een goed begin is het halve werk

Samen met de interieuradviseur ga je kijken naar wat er allemaal nodig is om te kunnen werken. Daarnaast wordt er ook gekeken op welke manieren ervoor gezorgd kan worden dat de ruimte “jou” uitstraalt. Door de tijd te nemen om je goed te laten adviseren over de inrichting van je nieuwe werkplek, kun je er straks weer vol tegenaan gaan.