Zoveel keuze in Apeldoorn in restaurants maar u weet niet welk restaurant u eigenlijk moet kiezen? Zou u graag in de buurt van Apeldoorn willen dineren, maar wilt u vooral de drukke binnenstad vermijden? Dan is Bistro de Bron dé plek waar u heerlijk kunt genieten van de rust samen met uw gezelschap.

 

De Bron heeft haar naam te danken aan de diverse bronnen die de omgeving aanbiedt. Zo ligt het restaurant midden in het Veluws landschap en zo kunt u dus ook tijdens eten genieten van de natuurrijke omgeving waarin het restaurant ligt. restaurant Apeldoorn

 

Geniet van de gastvrije sfeer in de buurt van Apeldoorn

 

Wanneer u de Bistro de Bron binnen loopt geniet u direct van een gastvrije sfeer. Deze sfeer wordt door rust die omgeving uitstraalt, onze veelzijdige kaart en ons vriendelijk personeel gecreëerd. Daarnaast bestaat onze kaart uit gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de omgeving van Loenen en Apeldoorn.

 

Vooral tijdens de zonnige dagen is ons mooie terras geopend, zodat u tijdens uw fietstocht of wandeltocht uw rustmoment kunt nemen bij De Bron. Onze medewerkers van Bistro de Bron willen graag dat u geniet en samen zorgen wij ervoor dat alle ingrediënten in huis hebben om dit waar te maken.