U wilt lekker eten Nijmegen realiseren?

Lekker eten Nijmegen

Lekker eten Nijmegen

U wilt niets liever dan lekker eten Nijmegen realiseren? Dan raad ik u aan om eens buiten Nijmegen te kijken. Bistro Le Steak te Berg en Dal heet u dan ook van harte welkom. Hier kunt u zes dagen in de week terecht om heerlijk te dineren. Een gevarieerde menukaart welke zo groot is als een krant! Hier zult u dan ook vast en zeker diverse gerechten vinden welke aan uw wensen voldoet. Een heerlijk gegaarde stuk vis of wellicht een gegrilde tournedos? Enfin, ruime kaart welke onder te verdelen is in smaken en interesses. Ook de kinderen en vegetariërs worden hier zeer zeker niet vergeten.

lekker eten Nijmegen

Grote eter?

Wanneer u een grote eter bent, dan raad ik u aan om eens aan te schuiven bij Bistro Le Steak te Berg en Dal. Zij beschikken over een “spies Double”. Dit is een flinke spies met diverse stukken vlees. Echter geschikt voor de grote eter aangezien deze spies om en nabij de twee kilo weegt! Ook voor de kinderen is hier genoeg variatie te vinden.  Denk hierbij aan een heerlijke pannenkoek of wellicht een portie spare-ribs?

 

 

Partijen zijn welkom

Uiteraard is het vinden van een geschikt restaurant met het gezin een stuk eenvoudiger als dat u zoekt naar een ruimte voor 30 personen. Echter bent u bij Bistro Le Steak alsnog aan het juiste adres. Diverse menu’s waaruit u kunt kiezen voor uw groep. Deze menu’s zullen wat minder variatie bevatten, echter blijft de kwaliteit alsnog aan de hoge kant! Wanneer u lekker wilt eten in Nijmegen? Bekijkt u eens buiten Nijmegen!