Dit restaurant Delft is een echte aanrader

Restaurant Delft

Restaurant DelftWelkom allemaal op mijn blog. Ik heb vandaag weer een goede tip voor jullie waar je heerlijk kunt eten. Hier heb ik van de week namelijk zelf samen met mijn vriendin gegeten. We hadden een leuke gelegenheid omdat mijn vriendin promotie had gekregen op haar werk. Dit moest natuurlijk gevierd worden! Zoals jullie weten probeer ik graag nieuwe restaurants oud. Ik heb het dat niet over letterlijk nieuwe restaurant, maar degene die nieuw zijn voor mij. Wanneer je voor het eerst zo’n eetgelegenheid binnen loopt let je als eerst op de sfeer. Stiekem kijk ik ook naar de borden van andere mensen om te kijken wat voor lekkers daar op ligt.

restaurant-lagiara.nl

Zo wil ik er vandaag een met jullie delen waar ik eergisteren heb gegeten, dit was bij restaurant Delft La Giara. Omdat jullie hier natuurlijk wel meer over willen weten ga ik jullie de avond beschrijven.

Heerlijk eten voor een goede prijs

Allereerst werden we vriendelijk verwelkomd. We werden naar onze tafel gewezen en daar zaten we mooi langs het raam. Wanneer ik een tafel reserveer doe ik dat dan ook het liefst langs een raam. Je kunt af en toe dan gezellig naar buiten kijken. Wanneer dit niet kan probeer ik wel altijd in een hoek te zitten. Je hebt hier net iets meer privacy en kunt elkaar beter verstaan. Dit was bij restaurant Delft La Giara overigens allemaal goed geregeld. Het zag er allemaal zeer gezellig uit en je kon elkaar goed verstaan.

restaurant-lagiara.nlDe menukaart zag er uitgebreid uit en hetgeen wat wij besteld hadden was heerlijk. De sfeer zorgt er echt voor dat het eten nog beter smaakt. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat ik hier nog eens ga eten. Zijn jullie inmiddels ook al benieuwd? Bezoek hun website restaurant-lagiara.nl dan zelf maar eens.