Bereid je voor op de warme temperaturen door te leren hoe je een buurt bbq organiseert! Het is de perfecte tijd van het jaar om naar buiten te gaan, lekker te koken en je buren beter te leren kennen. Zelfs als je het nog nooit eerder hebt gedaan, hebben we de tips en trucs om je eerste buurt bbq een onvergetelijke ervaring te maken. Pas echter op, de buren willen misschien dat je het vaker doet!

Het eerste op onze lijst voor het organiseren van een buurt bbq is om het bekend te maken! Het kan handig zijn om een ​​algemeen tijdsbestek te kiezen en vervolgens met uw buren te praten voordat je een beslissing neemt over de exacte dag. Als een paar van hen buiten de stad zijn, wilt je deze misschien wijzigen voordat je deze in cement aanbrengt. Zodra de dag is vastgesteld, genereert je buzz door iedereen hiervan minstens een paar weken van tevoren op de hoogte te stellen.

Stel een basismenu in

Het leuke van een buurt bbq is dat het geen sjiek hoeft te zijn, sit down dinner. Het eten hoeft dus ook niet chique te zijn! Mijn buren organiseren altijd een BBQ-potluck, en dit werkt verbazingwekkend goed. Je kunt besluiten om hamburgers en hotdogs te koken en de rest dan aan de buren toe te wijzen. Je kunt er ook een barbecue van maken met uw eigen vlees. Dan hoef je alleen nog maar de grill warm en klaar te maken! Laat een paar van je buren salades meebrengen, een ander frites en dip, en anderen kunnen desserts meenemen om te delen. Het kan zo gemakkelijk of ingewikkeld zijn als je het wilt maken.

Accommodaties

Nadat je iedereen hebt laten weten over de buurt bbq, het menu hebt opgesteld en opdrachten hebt gemaakt, kun je ervoor zorgen dat je de tafels en stoelen hebt om iedereen comfortabel te huisvesten. Je hebt een grote tafel nodig om het eten te serveren in mooie pastaborden van The Table voor een unieke presentatie, plus andere tafels en stoelen waar de volwassenen kunnen zitten. Kinderen zijn flexibel en zitten graag op picknickdekens in de tuin. Pak wat leuke tafellakens en picknickgerei en je bent klaar voor een geweldige avond!