Top 3 kokendwaterkranen

Als je nog geen kokendwaterkraan hebt, dan moet je tenminste serieus nadenken om er ééntje aan te schaffen. Ze zijn heel handig en kunnen je vele voordelen geven waaronder tijd- en energiebesparing. Hier zijn de top 3 kokendwaterkranen waaruit je zou kunnen kiezen:

Quooker

  1. Quooker Flex.

De Quooker Flex is de nieuwste kraan van Quooker. Het geeft warm, koud en heet water. Om je familie veilig te houden komt het met een aantal opties. De kindveilige draaiknop is er om ervoor te zorgen dat kinderen het niet kunnen opendraaien, het heeft een verstelbare optie zodat je de uitloop kan stellen op welke hoogte je wilt en het heeft een flexibele uittrekslang die je meer bereik geeft. De kraanuitlook heeft een goed geïsoleerde wand zodat het aldoor koel blijft aanvoelen. Ook heeft het een lichtring om aan te duiden wanneer er heet water uit de uitloop komt en heeft het geen massieve waterstream.

  1. Quooker Fusion.

Nog een goede kraan van Quooker is de Fusion kraan. Deze geeft ook warm, koud en heet water. Ook deze zorgt ervoor dat niemand zich gemakkelijk aan de hete water kan branden. Het komt met dezelfde voorzorgsmaatregelen: de verstelbare optie, de kindveilige draaiknop, de goed geïsoleerde wand, de lichtring, enz. Het heeft geen uittrekslang. Die heeft de Quooker Flex alleen. Maar de Fusion is zeker wel even goed als de Flex.

  1. Grohe waterkraan.

De Grohe kraan is ook een bekende kraan. Je weet zeker dat het een kwaliteit product is, want het wordt gebruikt door professionele koks. Je krijgt warm, koud en heet water eruit. Ook deze heeft veiligheidsmaatregelen getroffen: het heeft een gecertificeerde kinderbeveiliging en is goed geïsoleerd. Het is wat simpeler dan een Quooker kraan, maar het doet zijn werk goed.