Lekker spareribs eten in Rotterdam

Wanneer je een keer lekker spareribs Rotterdam wilt eten dan moet je eens naar Muziekcafé Oldtimer gaan. Hier kan je de lekkerste stukken vlees bestellen op een zeer bijzondere manier klaar gemaakt. Vanaf 12.00 uur kan je hier in dit café al terecht en gaat pas tegen middernacht sluiten. Een ander voordeel is dat je hier niet hoeft te reserveren, maar zo binnen kan lopen om wat te drinken of te eten. De naam Muziekcafé is te danken aan de verschillende stijlen muziek die hier gedraaid worden. Maar regelmatig worden hier ook artiesten en bands uitgenodigd om te komen spelen.  

Wederom een gezellig avond gehad

Gisteravond zijn wij met een paar vrienden lekker spareribs wezen eten in Rotterdam. Deze keer was er een goede band die aan het spelen was en wij hebben tijdens het eten heerlijk genoten. Nadat wij eerst wat gedronken hadden en naar de muziek aan het luisteren waren, was de kok bezig om ons eten te bereiden.

Als ik nu aan gisteravond denk krijg ik weer trek in het lekkere eten bij Muziekcafé Oldtimer. Het was dan ook een zeer gezellige avond, eentje die wij beslist op zeer korte termijn gaan overdoen. En dan weet ik wel wat ik weer ga eten.