Groothandel kaas en de opties

De website van groothandel kaas van kaashandelremijn.nl staat boordevol informatie over de kaashandel zelf, over de soorten kaas en over de boeren die de kazen maken. Sommige van deze boeren hebben een eigen website, waar je terecht kunt. Er wordt bij de afbeelding naar verwezen. Wist jij dat er boeren zijn die voor hun koeien een waterbed hebben aangeschaft? De schitterende landschappen laten zien hoe de koeien leven! De koeien hebben een mooi leven in de wei, ze lopen vele maanden buiten, soms dag en nacht. Dat komt de kwaliteit van de melk ten goede en ook van de producten die daarvan zijn afgeleid.

Groothandel kaas en de voordelen

De groothandel kaas Remijn is dé specialist als je praat over het rijpen van de kazen en de verzorging ervan. Deze groothandel levert ook aan de horeca. Het zijn allemaal Hollandse kwaliteitskazen. Denk bij gebruik van kaas in de horeca aan:

  • een kaasplankje, een breed assortiment Hollandse kazen voor een kaasplankje. Tegen meerprijs kan de korts worden verwijderd en de kaas apart verpakt worden.
  • kaas hotelblokken, worden standaard geleverd zonder korst en verpakt. Natuurkaas hotelblokken zijn verkrijgbaar van jong tot en met oud, komijn en 30+. Op verzoek zijn andere kazen mogelijk.
  • gesneden kaas, wordt geleverd in porties of grootverpakking. Zowel natuurkaas als foliekaas is mogelijk.
  • geraspte kaas, wordt meestal geleverd in twee kilo zak. Denk bij geraspte kaas aan geraspte foliekaas, pizzamix, mozzarella.

Er wordt bovenstaand natuurkaas en foliekaas genoemd, wat is het verschil? Kwaliteitsmelk is het basismateriaal voor beide soorten kaas, dit is voor beide soorten hetzelfde. Het verschil zit in het vochtgehalte en zuurseltype.