De beste Surinaamse catering!

catering

Surinaamse cateringJullie weten inmiddels al wel dat ik van verschillende soorten eten hou en vandaag ga ik het over de beste Surinaamse catering hebben. Ik ben zelf niet eens Surinaams en de keuken spreekt mij al enorm aan. Ik weet zelf inmiddels ook wat goed Surinaams eten is en wat minder goed is. Gelukkig heb ik pas geleden een goed Surinaams catering bedrijf gevonden. Dit bedrijf levert hoge kwaliteit Surinaams eten. Dit bedrijf verzorgd volledige evenementen maar ook eenvoudige party-catering.

Op de menukaart vind je allerlei heerlijke Surinaamse gerechten. Er is enorm veel keuze uit verschillende gerechten of hapjes. Het bedrijf adviseert ook nog eens erg goed zodat je zeker weet dat je en goed buffet uit kiest. Naast het budget is er overigens ook nog eens de mogelijkheid om fruit te bestellen.

Surinaamse Leuk op een feestje!catering

Pas geleden gaf ik een feest voor goede vrienden en besloot ik om dit bedrijf de catering te laten bezorgen, zo zou iedereen kennis maken met de Surinaamse keuken, veel vrienden aten dit namelijk nooit. Uiteindelijk werd alles super goed geregeld en hebben mijn vrienden en ik lekker van het eten kunnen genieten. We hadden enorm veel keuze en uiteindelijk heeft iedereen eigenlijk wel van alles wat geproefd. Hierdoor heeft iedereen de Surinaamse keuken leren kennen en hebben we een leuke avond gehad. Het was enorm gezellig en ik wist zelf niet eens dat de keuken zo enorm veel te bieden had. Mijn complimenten zijn er dan ook voor dit cateringsbedrijf.