Wellicht ben je er nog niet over uit wat voor gerechten je wilt hebben maar ik raad je aan om contact op te nemen met Catering Blaricum. Dinner op servies weet immers maar al te goed hoe dat eten hoort te smaken en wilt maar al te graag iedereen dit laten proeven. Ga jij voor een wat uitgebreid buffet of hou je het lekker beperkt? dineropservies

Als het zo is dat je niet weet welke gerechten je hebben wilt is het ook mogelijk om dit aan hun over te laten. Hun koks worden dan “losgelaten” in de keuken en hier komen de mooiste en smaakvolle gerechten uit. Ik heb namelijk afgelopen maand ook een catering door hun laten bezorgen. Dit ging in totaal om 50 personen waar ik zekerheid over wilde hebben dat ze met een voldaan gevoel naar huis zouden gaan. Door op het internet te zoeken naar Catering Blaricum ben ik bij hun terecht gekomen. Het viel mij op dat ze dicht in de buurt zaten maar ook dat de kosten bij hun een stuk lager zijn als wat ik elders gezien heb.

Contact opgenomenIMG_1123-300x200

Door telefonisch contact met hun te nemen is mij duidelijk geworden dat ik me geen zorgen hoef te maken of dat er wel  voldoende eten is. Hier hielden ze sowieso al rekening mee! Uiteindelijk heb ik dan wel voor hun gekozen om een catering te verzorgen en ben er maar al te blij mee! Ik heb werkelijk waar voortreffelijk gegeten en zal dit ook ten harte aanraden aan jullie! Heerlijke gerechten voor een aantrekkelijke prijs laat je toch niet liggen?