Polar Bier drink je het beste op een warme en zomerse dag

Polar bier

Ben je al bekend met Polar Bier? Dit type bier drink je het beste op een warme en zomerse dag. Het blond biertje heeft een alcoholpercentage van slechts 4,5% en is hierdoor geliefd bij zowel vrouwen als mannen. Waar je het bier bestelt? Natuurlijk via Amstel-Bright.nl! Ga bijvoorbeeld voor een grote doos met 24 flesjes bier of maak indruk op je vrienden of collega’s met een feestelijke bucket met bier.

Polar bier

Haal de tropische sferen van Venezuela, Bonaire en Curaçao in huis

Ben je wel eens op vakantie geweest in Venezuela, Bonaire of Curaçao, dan is de kans groot dat je een keer Polar Bier op het terras, tijdens het stappen of op een menukaart tegen bent gekomen. Deze overheerlijke smaak blijft je voor altijd bij. Echter hoef je vandaag de dag niet weer een duur vliegtickets te kopen om deze smaak opnieuw te beleven. Haal de tropische sferen van Venezuela, Bonaire en Curaçao in huis door je bestelling te plaatsen via Amstel-Bright.nl. Of er nu een barbecue op de planning staat, een feest of gewoon een avond borrelen met vrienden of je partner, bier van Polar draagt gegarandeerd bij aan een leuke en ongedwongen sfeer.

Neem contact op voor het plaatsen van een grote bestelling

Heb je interesse in het plaatsen van een grote bestelling? Bijvoorbeeld omdat er een groot feest op de planning staat of omdat je als zakelijk klant een bestelling plaatst? Neem in dat geval even contact op door de gegevens te gebruiken die op de contactpagina van Amstel-Bright.nl staan. Gaat het om een grotere offerte, dan kun je in veel gevallen profiteren van een leuke korting. Haal jij binnenkort het overheerlijke bier van Polar in huis?