Lekkerste cocktails voor studenten met een budget

cocktail set

Je kent het wel, je gaat studeren en opeens moet je iedere cent omdraaien. Zeker in deze tijd is het voor studenten erg lastig. We merken allemaal veel van de inflatie, maar vooral voor studenten komt dit hard aan. Boodschappen worden duurder, schoolspullen worden duurder en ook de drankjes op het terras stijgen in prijs. Wanneer je dan een gezellig avondje wil houden met vrienden of vriendinnen kan dit dan ook een groot obstakel zijn. Hiervoor is echter een handige oplossing! De lekkerste cocktails maak je namelijk zelf. Trek dus snel cocktail shakers uit de kast en maak de lekkerste cocktails, terwijl je rekening kan houden met jouw budget.

Apfelkorn met sprite, de beste keus voor jouw goedkope feestje!

Wanneer je denkt aan cocktails denk je misschien niet snel aan de klassieke apfelkorn met sprite. Dit is namelijk ook meer een mixdrankje, omdat er zo weinig ingrediënten in zitten. Dit mag de pret echter niet drukken! Hoe minder ingrediënten, hoe langer de prijs. Laat dat nou precies zijn wat iedere student op dit moment zoekt. Wanneer je een fles apfelkorn aanschaft kan deze snel leeg gaan, maar wanneer je deze mixt met sprite gaat de fles een stuk langer mee. Een lekker en fris drankje voor de leukste feestjes.

Gin tonic, een heerlijke cocktail waar je maar een paar ingrediënten voor nodig hebt

Wanneer je op zoek bent naar een cocktail waar je maar een paar dingen voor hoeft te halen is de gin tonic de perfecte oplossing voor jou. Het enige wat je echt nodig hebt is een beetje gin en tonic. De gin tonic wordt verdeeld in drie delen; een derde is gin en de rest is tonic. Wanneer je cocktail sets aanschaft weet je zeker dat je alles hebt wat je nodig hebt.  Hiermee maak je de lekkerste cocktails voor jouw vrienden of vriendinnen! Wanneer je een paar extraatjes wil toevoegen zou je plakjes komkommer kunnen toevoegen, dit geeft net een beetje extra smaak.