Als je op kantoor werkt dan is er zeker wel een professionele koffiemachine kantoor aanwezig, hiermee kan je klanten ook een kopje koffie aanbieden als deze voor een afspraak binnen komen. Terwijl een professionele koffiemachine ideaal is kan het ook zijn dat er andere koffieautomaten op kantoren zijn, denk bijvoorbeeld aan filterkoffie, portie koffie of koffie met echte bonen of zelfs een instant koffiemachine!

Hoe zit een koffieabonnement in elkaar?

Voor je bedrijf kan je ook heel gemakkelijk een koffieabonnement aanschaffen, deze bestaat uit drie delen. Natuurlijk krijg je eerst de koffiemachine, hier is een breed assortiment aan verschillende koffieautomaten. Dan de de koffiebonen die samengesteld zijn speciaal op de voorkeur smaken die jij hebt aangegeven. Als laatst het onderhoud dat een koffiemachine nodig heeft. Deze is fundamenteel, zodat de koffie altijd zijn rijke smaak blijft behouden. Een koffieabonnement kan zelf samengesteld worden geheel naar wens, het aantal werknemers dat koffie gaat drinken en wat voor koffie of melk gebruikt wordt.

Alles rondom koffie

Naast de automaat, de koffie en het onderhoud kan je ook andere toebehoren bestellen bij een koffieabonnement. Denk daarbij aan suiker, roerstaafjes of thee smaken en eventueel koekjes. Alles wat bijbesteld wordt wordt samen met het koffieabonnement meegeleverd, zo kun je gemakkelijk en snel alles op kantoor hebben dat je nodig hebt.

Maar wat is nou de juiste koffie?

De moeilijkste keuze zal toch zijn welke koffie nou de juiste koffie is. Voordat je een koffieabonnement aanschaft kan je daarom een koffieproeverij aanvragen, zodat je het gehele assortiment kan proeven voordat je een koffieabonnement aanschaft. Zo zorg je ervoor dat je werknemers koffie hebben die zij lekker vinden. Het is zowel mogelijk om koffie smaken als koffiemachines uit te proberen, in beide gevallen komt er een voorman die uitleg geeft en kennis doorgeeft over de koffie of machine.