Koffiekarren: de trend van 2020

Koffiebar inhuren

Het nieuwe jaar is gearriveerd, en daarmee gaan natuurlijk nieuwe trends gepaard. Eén van de trends die in 2020 zeer groot zal worden zijn koffiekarren. Velen van ons zijn fan van de zogenaamde foodtrucks. Deze komen we graag tegen op straat, maar ook tijdens feestjes en partijen. Ook dranken kun je bij dergelijke trucks scoren. Iedereen wordt blij van een truck met eten of drinken, wat het ook moge zijn. Daarnaast zijn velen van ons groot fan van koffie. Door deze twee elementen te combineren, is er nu de koffiekar. En deze koffiekarren zullen bijzonder populair zijn tijdens 2020.

Mobiele koffiebar

 Zijn koffiekarren geschikt voor diverse events?

Koffiekarren zijn mobiele barista’s die koffieservices op locatie leveren. Omdat ze zo mobiel zijn, zijn ze geschikt voor vele gelegenheden. Denk aan een bruiloft, verjaardag, familiefeest, zakenfeest of vele andere gelegenheden. Door het grote aanbod is er voor ieder wat wils. Een goede kop koffie zal sowieso een lach op het gezicht van je gasten toveren. Bovendien vallen koffiekarren meteen op en zullen je gasten onder de indruk zijn als je hierover beschikt tijdens een event. 

CasaBarista

Koffiekarren aanrader: Coffee on Wheels

Eén van de beste leveranciers van koffiekarren van dit moment is Coffee on Wheels. Hou deze naam in de gaten, want wij voorspellen dat dit merk erg groot gaat worden tijdens 2020. Ten eerste is de koffie van hoge kwaliteit en is het aanbod zeer gevarieerd. Maar een koffiekar is meer dan alleen maar zijn koffie. Bij een koffiekar kun je altijd terecht voor een goed gesprek, met andere koffieliefhebbers of met de barista zelf. Dit facet maakt Coffee on Wheels zo uniek.