Café Bloemfontein, een zeer gezellige kroeg in Rotterdam

Elke vrijdag is het een vast ritueel om de week af te sluiten, dan gaan wij naar een kroeg Rotterdam. Deze kroeg, ook wel Café Bloemfontein genoemd is makkelijk te bereiken met de tramlijnen 2 – 20 – 23 – 25. tevens zit dit café op loopafstand van het treinstation. Wij hebben het geluk dat ons werk vlakbij dit café in de buurt zit en daarom lopen wij na ons werk hier gezamenlijk heen. Elke vrijdag rond een uur of 18.00 uur verzamelen wij ons in de gang beneden van ons bedrijf en lopen gezellig samen naar de kroeg om de week met een glaasje wij of bie af te sluiten. 

 

Gezellig zitten

Heel af en toe gaan wij tussen de middag hier in de kroeg in Rotterdam een hapje eten. Het is hier namelijk ook mogelijk om hier een lekkere lunchgerechten of een snelle hap te bestellen. Vooral in de zomer zit je hier bij Café Bloemfontein zeer gezellig. Dan kan je namelijk op het buitenterras zitten en genieten van het lekkere weer. Maar ook wanneer het terras niet open is, kan je gezellig, met de muziek op de achtergrond, zitten.

Niet alleen is deze kroeg uiterst geschikt om een glaasje te drinken, ook voor het geven van een feest ben je hier aan het juiste adres.