Snackwagen huren voor een scherpe prijs!

Elk  jaar organiseren wij met onze straat een gezellig straatfeest. Bij het laatste feest was ik aan de beurt om het grotendeels te regelen. Ik ben toen gaan zoeken naar een leuk bandje, heerlijke snacks en drankjes voor bij het straatfeest en zo stuitte ik op de Snackwagen huren. Als snel was het raak ik besloot om de wagen in te huren dat leek mij een geweldig idee. De mobiel arriveerde op het feest en het feest kon beginnen iedereen vond de mobiel een geweldig idee en het pakte zeer goed uit. Het was fantastisch de mobiel voldeed aan alle eisen wat betreft Hygiëne en ook waren de snacks en frietjes heerlijk vers. Het personeel van dit bedrijf was ook zeer klantvriendelijk en waren heel erg betrokken met alle aanwezige van het straatfeest je kond echt me ze lachen!

Zeker een aanrader!1

Wij hebben met ze alle erg genoten van heerlijke snacks bij een alcoholisch drankje of iets fris en ook hebben we erg genoten van het bandje dat kwam optreden die speelden ook erg goed. Vanaf nu zorgen we ervoor dat de Snackwagen huren op elk straatfeest aanwezig is het eten is fantastisch en de sfeer ook!

Zeker een aanrader

2

Ik raad de gene die binnenkort een feest willen organiseren dan ook echt aan om ook deze wagen in te huren. Kijk daarom eens op deze site tussen de foto’s en je zult zien waarom ik zo enthousiast ben over deze leuke site. want hier kom je vanzelf wel op leuke ideeën.