catering

Organiseer je een feest, ontvang je veel gasten of houd je een bijeenkomst? Of is er een andere reden waarom je een catering in Zaandam nodig hebt? Dan ben je bij Wims Kip aan het juiste adres. Wims Kip is al jaren een begrip in Zaandam en omstreken en verzorgt al jaren de beste buffetten waar iedere gast van kan smullen. Deze catering wordt volgens hoge kwaliteitseisen tot in de puntjes verzorgd, waardoor jij verder niets hoeft te doen dan zelf een hapje mee kunnen eten. Een makkelijke manier om snel en lekker de beste maaltijd aan je gasten voor te schotelen is dankzij Wims Kip niet meer dan logisch.

catering

Voor elke gelegenheid

Er zijn tal van redenen waarom je een catering in Zaandam nodig zou kunnen hebben. Van een bruiloft tot aan een begrafenis, van een kerstdiner tot een nieuwjaarsreceptie en van een zakelijk evenement tot een gezellig buurtfeest. Voor elk van deze evenementen kun je bij Wims Kip terecht voor de beste catering in Zaandam. Ze werken bij Wims Kip alleen met de beste en verse ingrediënten, zodat je verwachting van hoge kwaliteit wordt bewezen. Daarnaast worden de buffetten op locatie verzorgd door één of meerdere chef-koks van het bedrijf, zodat de verse producten ook echt vers blijven en je maaltijd de goede smaak behoudt. Of je nu een receptie met alleen borrelhapjes wilt of een compleet uitgebreid buffet, alles is mogelijk voor jouw evenement.

Laat je trouwens niet verwarren door de naam. De expertise van dit cateringbedrijf in Zaandam ligt natuurlijk bij kip, maar ook voor vis en vegetarische buffetten kun je bij Wims Kip terecht. Deze hebben dezelfde hoogwaardige kwaliteit en smaken minstens zo goed. Alles wat je wilt hebben is van tevoren af te spreken en daardoor wordt er alleen gewerkt met de maaltijden die jij wilt hebben, gemaakt door koks die hier expert in zijn. Als je om wat voor reden dan ook een catering in Zaandam nodig hebt, treuzel dan niet en neem contact op met Wims Kip.