De Snackmobiel is eenvoudig te bestellen

Snackmobiel

Snackmobiel Feest op locatie

Jullie hebben vast wel eens van Snackmobiel gehoord. Wisten jullie ook al hoe eenvoudig dit te bestellen is? Je kunt met Snackmobiel gewoon contact opnemen en laten weten waar jouw feest of partij gehouden wordt, hoeveel mensen er komen en hoeveel frites en snacks jij wilt afnemen. Zij berekenen een prijs voor jou en daar kun jij dan mee akkoord gaan, als jij het wilt natuurlijk. Zo eenvoudig is het geregeld! Het is zelfs nog makkelijker dan een cateraar regelen voor een partij. Je moet alleen wel van patat en snacks houden, maar dat doet bijna iedereen wel volgens mij! Wij zijn in ieder geval fan, zelf heb ik al twee keer mogen genieten van de diensten van Snackmobiel.

Snackmobiel

Bijzondere vorm van catering

Doordat als het ware een rijdende cafetaria bij jou op locatie frites en snacks komt bakken, is dit een bijzondere vorm van catering. Het is dan wel geen haute cuisine, maar lekker eten krijg jij sowieso! Dat durf ik nu wel te garanderen. Het is net dat extra detail aan jouw feest en je kunt het regelen voor elk soort feest. Of dit nu gaat over een bruiloft, een kinderfeest, een familie feest of een bedrijfsfeest. Noem het maar op, de Snackmobiel komt gewoon op locatie!

Wij geven hen in ieder geval een dikke 10, het eten is heerlijk, de kosten zijn zeer redelijk en het breng op zichzelf al een feestje met zich mee. Wij gaan dit vaker doen! Wat jullie?