Snoepgoed bestel je eenvoudig bij Toversleutel

snoep

snoep banaanIk was laatst bij mijn neefje op bezoek. Hij was dan ook voor het eerst op reis gegaan met zijn klas. Ze gingen naar de Efteling en hij kon ook niet wachten om al zijn verhalen te vertellen. Dus eenmaal bij mijn oom en tante aangekomen ging ik naast hem zitten en kon hij mij alles vertellen. Ik kon wel aan hem merken dat in het begin toen die voor het eerst in de bus zat, de schoolreis wel spannend vond. Maar gelukkig waren al zijn vriendjes er dus de stemming was dan ook erg goed. Zij hadden erg mooi weer en zo ging hij in vele attracties. Ook hebben zij uren in de speeltuin rond gerend.

Hetgeen waar hij ook nog dol enthousiast over was, was dat hij van te voren online snoep had besteld. Dit was voor in de bus en zo kon hij aan al zijn vriendjes snoep geven. Hij vertelde mij dit via toversleutel.nl gedaan te hebben. Omdat ik zelf toch ook wel nieuwsgierig was, ben ik zelf ook naar de site van Toversleutel gegaan.

Toversleutel

Zelf inmiddels al twee bestellingen gedaan

snoepStiekem ben ik zelf ook een snoepkont dus had ik vorige maand mijn eerste bestelling gedaan bij Toversleutel. Dit was een zak met winegums. Ik moet zeggen dat dit veruit mijn favoriet is. Vroeger nam ik deze dan ook altijd. Wat mij verder nog verbaasde aan deze site waren de lage prijzen. Vooral als je meerdere dingen koopt lijkt het alsof het alleen maar goedkoper wordt. Voor snoep moet je naar mijn mening dan ook echt bij deze website zijn.