Gebruik nu een NYP VIP Card

Veel mensen die weten dit niet en bestellen maar raak, niet gek hoor bij New York Pizza, maar ik heb een tip voor jullie. Misschien kun je het al lezen aan de titel, graag vertel ik jullie hier iets meer over. Ik gebruik deze namelijk al een tijd en het bespaard me zoveel geld. Dan heb ik het over een NYP VIP Card, met zo’n NYP VIP Card krijg je namelijk op al je bestellingen 25% korting, ideaal!

newyorkpizza

Korting op alles

Zoals ik je net al heb verteld krijg je op al je bestellingen 25% korting, of dat nu één pizza is voor jezelf of een bestelling vol variatie voor je vriendengroep, die 25% staat vast. Doe je dit bij een aantal bestellingen dan heb je op een gegeven moment een bestelling gratis. Want je bespaard zoveel met zo’n VIP Card. Hoe bemachtig je een VIP Card? Heel simpel, je gaat naar de website, ben je al bestaande klant dan log je simpel in en ga je vervolgens naar ‘VIPkaart&badges’. Als je nog geen account hebt, maak er dan één aan en doe precies hetzelfde als wat een bestaande klant moet doen. Het enige wat jij moet doen is het kaartnummer wijzigen en die van de nieuwe VIPkaart invoeren, voila! Klaar om te bestellen.

Heb jij nog meer vragen of kom je er niet uit, dan kun je altijd blogs lezen zoals deze, of heel simpel even contact opnemen met NYP. Ook kun je deze gebruiken bij een afhaalbestelling, dus je kunt er ook mee langs gaan.

newyork1