Nespressocups, wie kent ze niet? Maar welke vind ik het beste?

nespresso capsules

Er zijn zoveel verschillende Nespresso capsules dat het maar moeilijk wordt om te kiezen. Ik drink elke dag koffie en vind het ook leuk om al de verschillende smaken uit te proberen. Omdat smaken verschillen wil ik je graag iets meer vertellen over mijn favoriete Nespresso capsules, zodat je je beter kan navigeren in al deze keuze!

Master Origin India  

Dit is een zeer sterke koffie afkomstig uit India die je wel even wakker houdt. Dit is een koffie die ik graag s morgens drink om mij een kickstart te geven om mijn dag te beginnen. Deze koffie heeft houtachtige en kruidige toetsen. De Master Origin India is ook zeer smakelijk met een wolkje melk erin.

nespresso capsules

Aged Sumatra  

Wil je liever een koffie die iets minder sterk is dan raad ik de Aged Sumatra aan.
Deze koffie heeft dezelfde houtachtige en kruidige toetsen als de Master Origin India, maar deze aged sumatra heeft ook cacao accenten. Ik als chocoladeliefhebber ben hier zeker fan van.

Ispirazione Palermo Kazaar  

Hou je van een intense koffie die bitter mag zijn? Dan is deze koffie een optie voor jou. Doordat deze koffie lang gebrand is geweest smaakt deze bitter en zelfs een beetje peperig.

Op het einde van de dag wil ik mezelf graag nog verwennen met een lekker kopje koffie, maar dit is niet altijd verstandig omdat de cafeïne mij soms wakker houdt. Mocht je ditzelfde probleem hebben raad ik je aan om te kijken bij de vele Decaffeinato opties. Op deze manier kan je toch genieten van je koffie bij je dessert en binnen een paar uur ook gemakkelijk je rust vinden.

Ispirazione Firenze Arpeggio  

Dit is één van de Decaffeinato koffies die ik na een lange dag graag drink. Deze koffie heeft een volle en romige smaak en is ook donker gebrand wat je ook terug proeft in je kopje koffie.

Volluto  

Dit is de andere Decaffeinato die ik graag drink en aangeraden heb gekregen van een vriend van mij. De smaak van deze koffie is iets meer gebalanceerd, hiermee bedoel ik dat hij minder bitter is dan de andere Nespresso koffie cups. Ook proef ik in deze koffie graan en fruitige toetsen erin terug. Door deze fruitige toets is dit een van mijn favoriete die ik je ook graag aanraad.

Experimenteren en alles proeven kan ook heel erg leuk zijn. Er zijn zelfs Nespresso capsule dozen waar meerdere smaken inzitten. Op deze manier kan je er precies achter komen welke koffie de geschikte is voor jou. En deze Nespresso dozen kan je ook als een cadeau geven aan een andere koffieliefhebber!