Bent u op zoek naar de allerbeste gefermenteerde zuivel? Kijk dan niet verder! Bij de Raw Milk Company bieden wij zuivelproducten aan gemaakt van rauwe biologische melk, van gras gevoerde koeien die geen antibiotica krijgen. Wij verhitten de melk niet, maar fermenteren het, waardoor het veilig wordt voor consumptie. Daarom zijn onze zuivelproducten geschikt voor iedereen, van baby’s tot zwangere vrouwen en ouderen. Onze melk bevat de essentiële voedingstoffen van rauwe melk, zoals moeder natuur het bedoeld heeft! Zo kan u de lekkerste Kefir of andere zuivelproducten veilig en biologisch verantwoord kopen bij een winkel bij u in de buurt

Onze kefir: Gefermenteerde volzuivel

Kefir is een gefermenteerde melkdrank, oorspronkelijk uit de Kaukasus. Het wordt samengesteld uit verschillende melkzuurbacteriën en gisten, en rauwe melk, waardoor het alle goede eigenschappen hiervan behoud. Maar door het fermentatie proces blijft de melk veel langer houdbaar. 

Dit geld voor al onze Rauw Power zuivelproducten. Zo zijn wij niet alleen biologisch verantwoord bezig, ook beter voor het milieu omdat de melk minder vaak weg gegooid wordt. Neem dus gerust snel een kijkje tussen onze producten, zoals onze yoghurt of kefir.

Weetjes over onze kefir:

  • In gefermenteerde kefir zit veel meer vaitamine K2, dat er voor zorgt dat calcium goed wordt opgenomen en op de juiste plaats wordt opgeslagen, dus is het goed voor je botten en tanden
  • Onze kefir wordt gefermenteerd in 24 uur, en de kefirbacteriën verteren een deel van de aanwezige voedingstoffen, zoals lactose en melkeiwitten, waardoor die makkelijker te verteren worden.
  • De ideale bewaartemperatuur van onze kefir is 4 graden Celcius, en bevind zich in een PET-fles die vrij is van BPA en ftalaten. 
  • De micro organismen maken vooral B-vitaminen aan, en samen met de vitaminen A, D en K2 die in melk zitten van nature, levert dat bijna een volledig pakket aan vitaminen.

Onze Rauw Power producten zoals onze eigen kefir worden voor heel Nederland verkocht, omdat wij aan alle biologische groothandels leveren die distribueren naar (biologische) winkels. Mocht uw winkel onze producten niet in het assortiment hebben, vraag ze dan om deze te bestellen, of kom naar onze eigen boederijwinkel Melk & Honing in de Lutte. 

Rauw Power

Naast kefir bieden wij ook andere natuurlijke zuivel producten aan, zoals oerkefir, yoghurt, hangop en labneh. Maar waar komen onze producten nou precies vandaan? Als leverancier van biologische melk staan wij in samenwerking met de volgende biologische melkveehouderijen:

  • Jos en Dorthy Elderink op het Landgoed het Hengelman in de Lutte
  • Jan en Diny Koekoek & Eddo en Lianne Nijhof van Erve Auskamp op het landgoed Singraven in Denekamp

Dat wij werken met boeren die dichtbij onze fabriek werken is niet voor niets. Zo vervuilen wij de natuur niet te veel met transport, en blijft de melk verser bij de verwerking. Goed, gezond en (h)eerlijk voor zowel mens, dier als natuur. 

U kan altijd een kijkje komen nemen bij onze biologische boerderij, zodat u zelf kan zien hoe bijvoorbeeld onze kefir gemaakt wordt. Dagelijks tussen 16.30 en 18.00 kan u vanuit de skybox zien hoe de koeien gemolken worden bij Erve het Hengelman, zelfs zonder afspraak! Neem dus ook snel een kijkje op hun website.